Pachet Ziua Femeii Pachet Ziua Femeii
REZERVA
Pachet Ziua Femeii
Vrei sa-i demonstrezi inca o data iubitei/sotiei ca ea este aleasa inimii tale? Atunci, e momentul sa te gandesti la ceva atat de special, incat sa fie povestit la nesfarsit copiilor si nepotilor. Este o zi in care trebuie sa se simta speciala, iar o plimbare de lux nu poate fi altfel decat speciala. Inchiriaza o limuzina pentru 1/8 martie si rasfata-ti jumatatea cu plimbarea la care a visat o viata intreaga.
07 LIMUZINE! Suna acum si cere o oferta pentru evenimentul tau!
CE-SI DORESC FEMEILE
CEL MAI MULT?
Chiar dacă unii cârcotesc și spun că femeile nu știu ce vor, pentru noi e foarte simplu. Femeile își doresc să fie răsfățate.
PETRECEREA FEMEILOR
IN LIMUZINA
Cand e ziua voastra, meritati tot ce-i mai bun. Tocuri inalte, muzica doar de care va place, rasete si chicoteli in gasca de fete, sampanie si o limuzina luxoasa care sa va plimbe prin oras in ceas de noapte.De 8 martie traim ca sa va celebram, doamnelor, asa ca toate limuzinele noastre va stau la piciore, iar toti soferii nostri sunt acolo pentru a va indeplini dorintele. Si tot rasfatul e la un pret mic pentru ca stim ca mereu e loc si de o rochie noua.
Pachet Ziua Femeii
260 € / 1 eveniment
De 8 martie trăim ca să vă celebrăm, doamnelor, aşa că toate limuzinele noastre vă stau la piciore, iar toţi soferii noştri sunt acolo pentru a vă îndeplini dorinţele.
Şi tot răsfăţul e la un preţ mic pentru că ştim că mereu e loc şi de o rochie nouă.
  • Limuzina
  • Baloane
  • Stripper
bmw3
dodge2 big
excalibur22 big
ford4
ford7
open roof